Volvo vilkikų ir Volvo autobusų, Volvo statybinės technikos alyvos

 

Mobil alyvos komerciniam transportui, statybinėms mašinoms, kuriomis galite pasikliauti.
Rekomenduojame Volvo sunkvežimiams, autobusams ir komercinėms transporto priemonėms naudoti „Mobil Delvac ™“ sintetines alyvas, kurios specialiai sukurtos taip, kad atitiktų Volvo VDS-3, VDS-4, Volvo VDS-4.5, Volvo VDS-5, Volvo EW180C specifikacijas.


Volvo VDS-5, Volvo VDS-4.5, Volvo VDS-4 ir Volvo VDS-3 alyvos

 

Volvo VDS-5 patvirtinta variklio alyva


Mobil Delvac XHP ESP FE SAE 5W-30

Ypač aukšto veiksmingumo dyzelinių variklių alyva sukurta užtikrinti išskirtinę naujausių VOLVO D13 EURO 6D tipo variklių apsaugą ir geresnį kuro taupymą. Nerekomenduojama naudoti senesnio tipo VOLVO varikliuose.


Mobil Delvac 1 LE 5W-30

Yra visiškai sintetinė „Low SAPS“ - žemo peleningumo dyzelinio variklio alyva, patvirtinta Volvo (OEM) gamintojo ir atitinka Volvo VDS-4 ir Volvo VDS-3 alyvos specifikacijas. Ši alyva suteikia tiek degalų, kuro taupymo galimybes, tiek ilgesnius alyvos keitimo intervalus.

Mobil Delvac XHP ESP 10W-40

Sintetinė, „Low SAPS“ - žemo peleningumo dyzelinio variklio alyva, patvirtinta Volvo gamintojo ir atitinka Volvo VDS-4.5 ir Volvo VDS-3 alyvos specifikacijas. Suteikia patobulintą variklio ir išmetamųjų teršalų sistemos apsaugą.

Mobil Delvac MX ESP 15W-40

Ypač kokybiška dyzelinių variklių alyva, patvirtinta Volvo VDS-4.5, Volvo VDS-4 ir Volvo VDS-3 kad, užtikrinanti puikią apsaugą dyzeliniuose varikliuose.

Mobil Delvac MX ESP 10W-30

Ypač kokybiška dyzelinių variklių alyva, patvirtinta Volvo VDS-4.5, Volvo VDS-4 ir Volvo VDS-3 kad, užtikrinanti puikią apsaugą dyzeliniuose varikliuose.


Volvo VDS-3 ir Volvo VDS-2 alyvos

 

Mobil Delvac 1 5W-40

Pilnai sintetinė dyzelinių variklių alyva, patvirtinta Volvo VDS-3 ir Volvo VDS-2, užtikrinanti išskirtinį našumą ir puikią apsaugą aukštose ir žemose temperatūrose.

Mobil Delvac XHP Extra 10W-40

Sintetinė ir ypač galinga dyzelinių variklių alyva, patvirtinta Volvo ir atitinkanti Volvo VDS-3 ir Volvo VDS-2 alyvų specifikacijas. Tai suteikia ilgesnius keitimo intervalus šiuolaikiniuose sunkiųjų ir pramoninių dyzelinių variklių varikliuose.

 

Mobil Delvac MX 15W-40

Volvo patvirtinta aukštos kokybės dyzelinių variklių alyva, atitinkanti Volvo VDS-3 ir Volvo VDS-2 alyvos specifikacijas. Tai suteikia puikų šių dienų dyzelinių variklių tepimą ir skatina ilgą variklio tarnavimo laiką.


Volvo VDS-2 alyvos

 

Mobil Delvac Super 1400E 15W-40

Volvo patvirtinta aukštos kokybės dyzelinio variklio alyva, atitinkanti Volvo VDS-2 alyvos specifikaciją. Suteikia apsaugą dyzeliniams varikliams, dirbantiems atšiauriomis sąlygomis tiek keliuose, tiek technikai, savivarčiams karjeruose.

 

Kaip pasirinkti Volvo komercinei transporto priemonei tinkamą variklio alyvą?


Norint atitikti Volvo reikalavimus ir specifikacijas, svarbu naudoti tinkamą alyvą. Naudojant teisingus Mobil Delvac tepimo produktus ir atliekant įprastinę reguliarią techninę priežiūrą bei laikantis jūsų transporto priemonės eksploatacijos instrukcijos, tausosite savo techniką ir dirbsite efektyviai. Pas mus galite gauti tinkamo produkto rekomendacijas naudodamiesi Mobil produktų alyvų parinkimo įrankiu arba ieškodami pagal prekės ženklą bei modelį.

 

Turite Volvo sunkvežimių parką, karjerų techniką ar kitos statybinės technikos?


Susisiekite su mumis dėl Mobil alyvų techninių specifikacijų, tinkamos alyvos parinkimo ir komercinio
pasiūlymo. Tel. +370 37 407999 arba el. paštu: info@etepalai.lt


etepalai.lt

Teisinga alyva, teisingoje vietoje, teisingu laiku!