Jau ketvirtį amžiaus trunkanti Mobil ir Porsche partnerystė buvo viena iš sėkmingiausių ir ilgiausių automobilizmo istorijoje. Lenktynėse pritaikytos inovacijos kartu su Mobil užtikrinama prailginta variklio apsauga suteikė išskirtines galimybes kelyje.

Mūsų variklių alyva, kuri suteikia Porsche lenktyniniams automobiliams aukščiausią veiksmingumą trasoje taip pat suteikia vairavimo malonumą kiekvienam Porsche savininkui. Kiekvienas Porsche automobilis palieka gamyklą užpildytas 0W-40 klampumo Mobil 1 variklio alyva - tai yra daugiau kaip milijonas automobilių nuo šios garsios bendradarbiavimo partnerystės pradžios. Nepaisant to, kad mes pasiekėme reikšmingą 25 metų sukaktį, mūsų ilga ir sėkminga bendradarbiavimo partnerystė nerodo jokio lėtėjimo ženklo. Mes tęsiame dirbą išvien, tyrinėdami ir kurdami novatorišką variklių alyvą siekdami tobulumo. Net greitėdami į elektros amžių, mes esame taip pat sutelkti ties elektrinių transporto priemonių gebėjimo ribų praplėtimo.

„Tokie patikimi bendradarbiavimo partneriai kaip ExxonMobil suteikia fantastinį palaikymą ir aukščiausio lygio tikslų planavimą,“ – sako Porsche Motorsport vadovas Dr. Franf-Steffen Walliser.
„Mes kartu šventėme nepamirštamus momentus iškovodami pergales ilgo nuotolio klasikoje tokioje kaip Le Mans ir Daytona ir laimėdami titulus svarbiausiuose motosporto lenktynių čempionatuose visame pasaulyje."

"ExxonMobil yra vienas iš pačių svarbiausių mūsų bendradarbiavimo partnerių ir ne tik motosporte bet taip pat ir tobulinant mūsų gamybos variklius, kurie gamykloje yra užpildyti aukščiausio veiksmingumo Mobil 1 alyva," - sako Porsche tyrimų ir tobulinimo vykdomosios tarybos narys
Dr. Michael Steiner.

etepalai.lt
Teisinga alyva, teisingoje vietoje, teisingu laiku!