Krepšelis

Krepšelis

Mobil Rarus SHC 1026

331.540001
Mobil Rarus SHC 1026

Mobil Rarus SHC 1026

Klampumo klasė

ISO VG 68

Pristatymas

Skubus siuntimas, virš 20 metų patirties

As low as 331,54 €
Aprašymas

Mobil Rarus SHC 1026 yra aukščiausio efektyvumo alyva , kuri skirta sraigtinių ir rotorinių mentelinių oro kompresorių tepimui.

attr-label
Fasuotė Kaina su PVM Kiekis
20 L

125382

331,54 €
- +
reset
Prieinamumas:Sandėlyje
Produkto aprašymas

Mobil Rarus SHC 1026 yra aukščiausio efektyvumo alyva , kuri skirta sraigtinių ir rotorinių mentelinių oro kompresorių tepimui. Ypač tinka sunkiems darbams, kai mineralinių alyvų pagrindu pagaminti produktai neatitinka lūkesčių. Sukurtos naudojant specifinius vaško neturinčius sintetinius angliavandenilių skysčius ir aukštųjų technologijų priedų sistemas, užtikrinančias išskirtinį atsparumą oksidacijai ir šiluminiam skaidymui.

Mobil Rarus SHC alyvos užtikrina nepriekaištingą įrangos apsaugą ir patikimumą kompresoriams, dirbantiems tokiomis sąlygomis, kai kitos oro kompresorių alyvos netinka. Mobil Rarus SHC 1020 alyvų serija suteikia puikią apsaugą nuo nusidėvėjimo ir puikų atsparumą oksidacijai bei terminiam skilimui ir yra žymiai pranašesnė už mineralines kompresorines alyvas. Unikali formuluotė suteikia galimybę sumažinti priežiūros išlaidas sumažinant įrangos gedimo problemas ir prastovas. Mobil Rarus SHC alyvų aukštas klampumo indeksas užtikrina veiksmingą tepimą aukštoje temperatūroje. Rotoriniai - menteliniai oro kompresoriai, dažnu atveju atsakingi įrengimai, kurie sumontuoti gamyklose, kur bet kokios prastovos klientams kainuoja labai brangiai. Mobil Rarus SHC alyvos padeda saugiai išvengti prastovų!

Panaudojimas

Mobil Rarus SHC 1020 serijos alyvos pirmiausia skirtos sukamiesiems sraigtiniams ir mentiniams kompresoriams. Alyva ypač veiksminga nepertraukiamai dirbant aukštoje temperatūroje, kai temperatūra yra iki 200 °C. Rarus SHC 1020 serijos alyvos yra rekomenduojamos agregatams, yra suderinamos su visais metalais, naudojamais kompresorių gamyboje.

Mobil Rarus SHC 1020 serija:

Pirmiausia rekomenduojama naudoti sraigtiniuose ir menteliniuose oro kompresoriuose
Labai efektyvus sraigtiniuose kompresoriuose su alyvos įpurškimo aušinimu
Įrenginiai, veikiantys sunkiomis sąlygomis
Daugiapakopiai blokai
Kompresorių sistemos su kritinėmis pavaromis ir guoliais
Kompresoriai, naudojami stacionariose ir mobiliose aplinkose

Specifikacijos ir patvirtinimai

ISO VG 68;

Mobil Rarus SHC 1020 serija yra aukščiausio efektyvumo sintetinės alyvos, skirtos sraigtinių ir rotorinių mentelinių oro kompresorių tepimui.

Klausti

Norite pasikalbėti?

 
PRISTATYMAS

Skubus siuntimas, virš 20 metų patirties

 
PIRKITE 24/7

Išsirinkite ir pirkite jums patogiu metu

 
KOKYBES GARANTIJA

Garantuojame aukštos kokybes produktu pristatyma

 
100% SAUGUS ATSISKAITYMAS

Užtikriname, kad el. parduotuveje naudojame saugius atsiskaitymo budus