Krepšelis

Krepšelis

Naujienos

Mobil techniniai aerozoliai

Pramoninė ir gamyba, žemės ūkio ir statybinės technikos priežiūra, įvairių detalių, mašinų įrangos ir įrankių priežiūra bei remontas. Dažnai sutinkami automobilių ir sunkiosios technikos remonto ir priežiūros dirbtuvėse.

SkaitytiMobil techniniai aerozoliai
Mobil maistiniai aerozoliai skirti maisto pramonės technologinės įrangos ir konvejerių tepimui

Šie Mobil purškiami aerozoliai buvo specialiai sukurti maisto ir gėrimų gamybos pramonės sektoriui, siekiant papildyti pridėtinę vertę klientams. Visi produktai yra registruoti NSF H1.

SkaitytiMobil maistiniai aerozoliai skirti maisto pramonės technologinės įrangos ir konvejerių tepimui
Mobil Hydraulic AW, ExxonMobil naujos kartos hidraulinės alyvos Lietuvoje

Mobil Hydraulic AW ISO VG 32/46/68, ExxonMobil naujos kartos hidraulinės alyvos Lietuvoje.Džiaugiamės galėdami patvirtinti, kad nuo 2020 m. pradžios mūsų regione pristatyta Mobil Hydraulic AW pažangių hidraulinių alyvų serija. Mobil Hydraulic AW alyvos ExxonMobil buvo sukurtos reaguojant į rinkos poreikį Europoje.

SkaitytiMobil Hydraulic AW, ExxonMobil naujos kartos hidraulinės alyvos Lietuvoje
Mobil EV ™ pasiūlymas elektrinėms transporto priemonėms

ExxonMobil sukūrė Mobil EV (Mobil electric vehicle fluids) naują produktų gamą akumuliatorinėms - elektrinėms transporto priemonėms. Mobil EV, tai naujos kartos produktai, kurie leidžia pagerinti elektra varomų automobilių bei transporto priemonių mobilumą ir našumą.

SkaitytiMobil EV ™ pasiūlymas elektrinėms transporto priemonėms
Alyvos ir tepalai - dažniausiai užduodami klausimai ( D.U.K.)
  1. Kuom brangesnės alyvos skiriasi nuo pigesnių?

Kokybiškos alyvos viršija standartų reikalavimus, yra patikimesnės, suteikia daugiau apsaugos garantijų, todėl jų kaina didesnė. Kai kurios tik minimaliai atitinka testų keliamus reikalavimus alyvai, kai kurios žymiai pranoksta keliamus reikalavimus. Kiekvienas OEM alyvai oficialus patvirtinimas ir testavimas kainuoja. Verta paminėti ir dar keletą svarbių alyvų kainą įtakojančių faktorių – aukštas bazinės alyvos ir cheminių priedų paketo gamybos lygis, kokybės ir kontrolės sistema. Todėl naudojant aukštos klasės alyvą, jūs įgyjate patikimą garantiją automobilio variklio apsaugai ar kitų įrengimų darbo patikimumui

SkaitytiAlyvos ir tepalai - dažniausiai užduodami klausimai ( D.U.K.)
Variklinės alyvos keitimas. Kaip pačiam pasikeisti alyvą?

Kai kurie vairuotojai prižiūri patys savo automobilį, todėl dažnai variklio alyvą keičiasi patys. Variklinės alyvos keitimas nėra labai sudėtingas procesas, tačiau dažnai iškyla klausimas kokia alyva pasirinkti ir pilti į automobilio variklį? Rekomenduojamą alyvą pagal automobilį rasite mūsų internetiniame Mobil alyvos parinkimo kataloge.

SkaitytiVariklinės alyvos keitimas. Kaip pačiam pasikeisti alyvą?

73 - 78 iš 79

Rodyti per puslapį