Krepšelis

Krepšelis

Naujienos

Ar tikrai tik naftos žaliava įdaro įtaką tepimo produktų kainoms?

Kodėl nafta pinga, kuras kolonėlėje, nors ir lėtai, taip pat pinga, o štai alyvos ar tepalai nepinga? Tai ar tikrai tepalų kaina tiesiogiai priklauso tik nuo naftos kainos? Globalioje rinkoje įvairių prekių kainos svyravimai yra suprantamas faktas, bet kokios priežastys lemia tai, kad trumpalaikis svyravimas tampa ilgalaike tendencija? Įvertinti tai specialiose, bazinių alyvų ir tepimo produktų, rinkose yra iššūkis.

SkaitytiAr tikrai tik naftos žaliava įdaro įtaką tepimo produktų kainoms?
Alyvos filtras ir jo svarba

Aktualus alyvos keitimas? Dauguma vartotojų nesusimąsto apie variklio alyvos filtrą – tarsi tai nebūtų labai svarbu. Variklio alyvos keitimui įprasta rinktis aukštos kokybės alyvą, tačiau čia pat pasirenkamas pats pigiausias filtras. Pasitaiko, kad taupant pinigus filtras keičiamas kas antrą alyvos keitimą.

SkaitytiAlyvos filtras ir jo svarba
Tepimo alyvos švara - įrangos patikimumo pagrindas

Tepimo alyvos švaros palaikymas bet kokiame pramoniniame įrenginyje yra vienas iš svarbiausių produktyvumą ir efektyvumą lemiančių faktorių. Tačiau kaip Jūs galite įvertinti alyvos švarą ir būti tikri, kad ji atitinka reikalingą lygį?

SkaitytiTepimo alyvos švara - įrangos patikimumo pagrindas
VW grupės variklių specifikacijos ir Mobil alyvos

„Volkswagen“ grupė - Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, yra viena iš didžiausių automobilių gamintojų pasaulyje ir viena populiariausių Lietuvoje. Visus šio gamintojo variklius jungia tai, kad visos tepimo alyvos privalo turėti VW patvirtinimą. Žinodami kurios „Mobil“ variklių alyvos turi VW specifikacijų patvirtinimus lengviau ir greičiau išsirinksite tinkamiausią produktą savo automobiliui.

SkaitytiVW grupės variklių specifikacijos ir Mobil alyvos
Verslo sėkmės formulė? Mobil City Logistics alyvų ir tepalų asortimentas

Nauja variklinių alyvų kategorija Mobil City Logistics suteikia galimybę pasinaudoti rinkos galimybėmis ir adaptuotu prekių asortimentu. ExxonMobil lyderiauja rinkoje pateikdama tokio segmento alyvų asortimentą.

SkaitytiVerslo sėkmės formulė? Mobil City Logistics alyvų ir tepalų asortimentas
Mobil Delvac istorija nuo 1925 metų

Nuo Mobil Delvac alyvų gamybos pradžios, Delvac prekės ženklas tapo pripažintu pasauliniu rinkos lyderiu. Dėl nuolatinio bendradarbiavimo su gamintojais ir sukauptos patirties Mobil Delvac serijos alyvos užima pirmaujančias pozicijas tarp variklinių alyvų komerciniam transportui, statybos ir žemės ūkio technikai. Per visą alyvos kūrimo ir tobulinimo laikotarpį gauta virš 2000 oficialių gamintojų patvirtinimų.

SkaitytiMobil Delvac istorija nuo 1925 metų

67 - 72 iš 79

Rodyti per puslapį