Scania sunkvežimių alyvos ir specifikacijos

Scania sunkvežimiams ir komercinėms transporto priemonėms gali būti naudojamos aukčiausios kokybės Mobil Delvac ™ sintetinės alyvos, specialiai sukurtos taip, kad atitiktų „Scania LDF“ alyvos specifikacijas. Nesvarbu, ar Scania R serijos, Scania P serijos sunkvežimių alyva, ar Scania Irizar i4 Scania autobusų alyva - yra daugybė Mobil Delvac serijos alyvų, kuriomis galite pasikliauti.


Scania LDF-4 ir Scania "Low Ash" žemo peleningumo alyva

Mobil Delvac 1 LE SAE 5W-30

Visiškai sintetinė dyzelinio variklio alyva, kurią patvirtino Scania OEM gamintojas ir kuri atitinka Scania LDF-4 ir Scania "žemo pelenų kiekio“ alyvos specifikacijas. Su šia alyva galima sutaupyti degalų, taip pat ilgesni alyvos keitimo intervalai.


Scania LDF alyvos

Mobil Delvac 1 SAE 5W-40


Visiškai sintetinė dyzelinio variklio alyva, patvirtinta specifikacija „Scania LDF“ .

Mobil Delvac 1 SAE 5W-40


Tinka „Scania Euro II“ ir „Scania Euro III“ varikliams, kur reikalingi ilgesni alyvos keitimo intervalai. Alyva užtikrina puikų darbo našumą ir puikią variklio apsaugą aukštose ir žemose temperatūrose.


Scania LDF-2 ir Scania LDF-3 alyvos

Mobil Delvac XHP Extra SAE 10W-40


Sintetinė ir ypač galinga dyzelinio variklio alyva, patvirtinta Scania LDF-2 ir Scania LDF-3.

Mobil Delvac XHP Extra SAE 10W-40 alyva tinka „Scania Euro IV“ ir „Scania Euro V“ varikliams, kuriems reikia ilgesnių keitimo intervalų. Alyva šiuolaikiniams dyzeliniams varikliams, skirtiems sunkiems logistikos ir pramoniniams tikslams.

Mobil Delvac XHP Extra 10W-40 taip pat lenkia ankstesnį Scania LDF alyvos standartą, todėl tinkama naudoti Scania Euro IV ir Scania Euro V varikliams.


Scania patvirtinimas "Low Ash" mažai pelenų turinčiai alyvai

Mobil Delvac XHP ESP SAE 10W-40


Sintetinė ypač galinga dyzelinio variklio alyva, turinti "Low SAPS" ir „Scania“ patvirtinimą mažai pelenų turinčiai alyvai. Suteikia padidintą variklio ir išmetamųjų teršalų sistemos apsaugą. Naudodami „Scania LDF“ ir Scania "Low SAPS"“ mažai pelenų sudėtyje turinčius tepalus užtikrinsite transporto darbo efektyvumą.

 

Ar „Mobil Delvac“ tinka „Euro IV“, „Euro V“ ar „Euro VI“ Scania varikliams?

Mobil Delvac 1 LE SAE 5W-30


Pilnai sintetinė su išmetamųjų teršalų sistemos apsauga alyva, kuri turi pažangių alyvos priedų, specialiai sukomponuotų, kad prailginti dyzelino kietųjų dalelių filtro (DPF), tarnavimo laiką. Mobil Delvac 1 LE SAE 5W-30 padeda maksimaliai padidinti komercinio transporto efektyvumą. Dyzelino kietųjų dalelių filtras (DPF) yra dažnai naudojamas komponentas, siekiant atitikti Euro IV, Euro V ir Euro VI išmetamųjų teršalų standartų reikalavimus.



Turite Scania automobilių parką ar kitos sunkiasvorės technikos?


Susisiekite su mumis dėl Mobil alyvų techninių specifikacijų, tinkamos alyvos parinkimo ir komercinio pasiūlymo.

Tel. +370 37 407999 arba el. paštu: info@etepalai.lt


etepalai.lt
Teisinga alyva, teisingoje vietoje, teisingu laiku!