Renault sunkvežimių ir vilkikų variklinės alyvos ir specifikacijos.

Renault Trucks RLD-5 patvirtinta variklio alyva


Mobil Delvac XHP ESP FE SAE 5W-30


Ypač aukšto veiksmingumo dyzelinių variklių alyva sukurta užtikrinti išskirtinę naujausių RENAULT DTi 13 Step-D tipo variklių apsaugą ir geresnį kuro taupymą.Nerekomenduojama naudoti senesnio tipo RENAULT varikliuose.

Renault RXD, RGD, RLD-3 and RLD-2 alyvos specifikacijų patvirtinimai


Mobil Delvac 1 LE 5W-30

visiškai sintetinė žemo peleningumo „Low SAPS“ dyzelinio variklio alyva, patvirtinta „Renault“ ir atitinkanti „Renault RXD“, „Renault RGD“, „Renault RLD-3“ ir „Renault RLD-2“ alyvos specifikacijas. Ši alyva suteikia galimybę taupyti degalus ir prailginti alyvos keitimo intervalus.

Mobil Delvac XHP ESP 10W-40

sintetinė, ypač galinga žemo peleningumo „Low SAPS“ dyzelinio variklio alyva, kurią patvirtino „Renault“ ir kuri atitinka „Renault RXD“, „Renault RGD“, „Renault RLD-3“ ir „Renault RLD-2“ alyvos specifikacijas. Ši variklio alyva suteikia patobulintą variklio ir išmetamųjų teršalų sistemos apsaugą.


Renault RXD and RLD-2 patvirtinta alyva


Mobil Delvac 1 5W-40

yra „Renault“ vilkikų gamintojo patvirtinta aukštos kokybės sintetinė dyzelinio variklio alyva, atitinkanti „Renault RXD“ ir „Renault RLD-2“ alyvos specifikacijas. Prailgina tarnavimo laiką sunkiasvorių ir komercinių vilkikų dyzeliniams varikliams.


Renault RXD patvirtinta alyva


Mobil Delvac XHP Extra 10W-40

sintetinė, ypač efektyvi dyzelinio variklio alyva, patvirtinta „Renault“ ir atitinkanti „Renault RXD“ alyvos specifikacijas. Suteikia variklio apsaugą ir ilgesnius keitimo intervalus šiuolaikiniams sunkiųjų ir pramoninių dyzelinių variklių varikliams.


Renault RLD and RLD-2 patvirtinta alyva


Mobil Delvac MX 15W-40

yra „Renault“ patvirtinta aukštos kokybės dyzelinio variklio alyva, atitinkanti „Renault RLD“ ir „RLD-2“ alyvos specifikacijas. Ši variklio alyva puikiai tinka šių dienų dyzeliniams varikliams ir prailgina variklio tarnavimo laiką.

Renault RD and RD-2 patvirtinta alyva


Mobil Delvac Super 1400E 15W-40

aukštos kokybės dyzelinio variklio alyva, atitinkanti „Renault RD“ ir „RD-2“ alyvos specifikacijas. Suteikia apsaugą dyzeliniams varikliams, dirbantiems sunkiomis darbo sąlygomis.


Nauji vilkikai ar naudoti sunkvežimiai? Kaip „Mobil Delvac“ alyvos tinka „Euro IV“, „Euro V“ ar „Euro VI“ vilkikams ir suderinama su „Renault“ varikliais?

Mobil Delvac 1 LE SAE 5W-30
Mobil Delvac XHP ESP SAE 10W-40
Mobil Delvac 1 SAE 5W-40
Mobil Delvac MX ESP SAE 10W-30
Mobil Delvac MX ESP SAE 15W-40

Visios šios Mobil Delvac alyvos puikiausiai tinka „Renault“ transportui su kietųjų dalelių filtrais (DPF), kad prailgintų jų tarnavimo laiką ir padidintų efektyvumą. Norėdami įsitikinti, kuri Mobil Delvac alyva labiausiai tinka Renault komerciniam automobiliui, naudokite mūsų produktų parinkimo įrankį.

Turite Renault automobilių parką ar kitos sunkiasvorės technikos?
Susisiekite su mumis dėl Mobil alyvų specifikacijų, tinkamos alyvos parinkimo ir asmeninio komercinio pasiūlymo.

Tel. +370 37 407999 arba el. paštu: info@etepalai.lt


etepalai.lt
Teisinga alyva, teisingoje vietoje, teisingu laiku!