ExxonMobil sukūrė Mobil EV (Mobil electric vehicle fluids) naują produktų gamą akumuliatorinėms - elektrinėms transporto priemonėms. Mobil EV, tai naujos kartos produktai, kurie leidžia pagerinti elektra varomų automobilių bei transporto priemonių mobilumą ir našumą.

- Mobil EV elektrinėms transporto priemonėms suteikia galimybę važiuoti toliau tarp įkrovų bei pailginti įrangos komponentų eksploatavimo laiką.

- ExxonMobil ir originalios įrangos gamintojų nuolatos vykdomas glaudus bendradarbiavimas, siekiant patenkinti besikeičiančias vartotojų mobilumo ambicijas.

FRANKFURTAS, Vokietija. ExxonMobil paskelbė „Mobil EV ™“ pristatymą 2019 m. IAA, kuriame pateiktas visas skysčių, alyvų ir tepalų rinkinys, skirtas patenkinti besikeičiančius elektrinių transporto priemonių tepimo ir aušinimo reikalavimus. Prognozuojama, kad hibridiniai ir elektra varomi elektriniai automobiliai iki 2040 m. viršys 20 procentų viso pasaulio lengvųjų transporto priemonių parko.

Mobil EV produktų asortimentas apima:

- Mobil EV Therm ™ šiluminio valdymo skysčių serija, suprojektuota taip, kad efektyviai pašalintų šilumą ir padidintų įrangos tarnavimo laiką tokiose srityse kaip elektros varikliai, akumuliatoriai ir galios elektronika.

- Mobil EV Drive ™ serijos elektrinių transporto priemonių reduktorių tepalai, skirti apsaugoti pavaras ir guolius nuo nusidėvėjimo ir suteikti ilgesnį tarnavimo laiką.

- Mobil EV Cool Drive ™ skysčių, skirtų elektrinių transporto priemonių reduktoriams su integruotais elektriniais varikliais, serija, skirta krumpliaračiams ir guoliams tepti, tuo pačiu užtikrinant būtiną aušinimą elektrinės galios varikliams.

- Mobil EV Grease ™ tepimo produktai, užtikrinantys apsaugą, veikimą ir patikimumą naudojant elektrines transporto priemones, įskaitant e-variklius, guolius ir detalių jungtis įvairiose važiavimo sąlygose.

„Mobilumas keičiasi ir elektrinės transporto priemonės tampa didesne mūsų kasdienybės dalimi“, - teigė p. Russ Green, ExxonMobil viceprezidentas. „Klientai ir originalios įrangos gamintojai siekia optimizuoti savo elektrinių transporto priemonių asortimentą ir saugumą. ExxonMobil yra puikioje pozicijoje, kad pasiūlyti pasaulinei rinkai naujų produktų, paslaugų bei sprendimų, kuriuos plėtosime atsižvelgdami į kintančius klientų poreikius“.

Leiskitės į ilgalaikę verslo partnerystę, kad savo klientams suteiktumėte neprilygstamą vairavimo elektromobiliu patirtį. ExxonMobil pritaikyti techniniai sprendimai gali padėti peržengti elektromobilių galimybių ribas. Pradedant nuo Mobil EV inovacinių skysčių gamyklinio užpylimo, dešimtims tūkstančių visiškai elektrinių transporto priemonių, iki bendradarbiavimo su Porsche Motorsport komanda, kur savo naujausiame „Formulės E“ serijos automobilyje naudojami Mobil EV produktai. ExxonMobil produktai yra skirti tiek bendram kelių transportui, tiek lenktynėms.

Daugiau apie Mobil EV, skaitykite www.mobilev.com

Apie ExxonMobil:

ExxonMobil, didžiausia tarptautinė naftos ir dujų bendrovė, kurios akcijos prekiaujamos viešai, naudoja technologijas ir inovacijas, siekdama patenkinti augančius pasaulio energijos poreikius. ExxonMobil turi pirmaujančią pramonės išteklių bazę ir yra viena didžiausių naftos produktų perdirbėjų ir prekybininkių, o chemijos jos pramonės įmonė yra viena didžiausių pasaulyje.

etepalai.lt - teisinga alyva, teisingoje vietoje, teisingu laiku!