Situacija
Dauguma nedidelių autoremonto paslaugų dirbtuvių Lietuvoje susiduria su ta pačia problema – prižiūri ne vieno, o kelių gamintojų automobilius. Tarkim tai gali būti Peugeot (PSA) su EURO 6 varikliais, kuriems naudojama SAE 0W-30 variklio alyva patvirtinta B71 2312 ir/ar B71 2302, Volvo su SAE 0W-20 patvirtinta RBS0-2AE ar Volkswagen (VAG) su SAE 5W-30 patvirtinta VW 507 00. Kitaip tariant dirbtuvės turi pasirūpinti variklio alyvomis įvairių tipų automobiliams, o tai joms yra didelis iššūkis. Prieš atsirandant alyvai Bag-in-Box pakuotėje patogiausia buvo naudoti alyvą išfasuotą po 1, 4 ar 5 litrus, priklausomai nuo poreikio.

Rekomendacija
UAB P. Markevičius ir Ko“ savo pirkėjams siūlo pradėti naudoti alyvas Mobil Boxx pakuotėse. Tai yra naujas ir labai pažangus būdas skirtas autoremonto paslaugų dirbtuvėms. Tvirto plastiko maišas su čiaupu yra užpildytas Mobil alyva ir patalpintas kartoninėje dėžėje. Lengvai valdomas čiaupas užtikrina puikų alyvos kiekio tikslumą, sumažina išsiliejimo galimybę ir užtikrina tinkamą darbo vietos saugumą.

Privalumai ir nauda
Privalumų ir naudų yra daug. Pirma, Mobil Boxx pakuotė yra sandari, alyva nekontaktuoja su aplinka ir į ją nepatenka nei drėgmė, nei dulkės. Vadinasi, klientui visą laiką galima pasiūlyti gamyklinės kokybės produktą.

Be to, toks sprendimas leidžia papildomai sutaupyti 2.5 Euro/litrui. Jeigu per metus mažomis fasuotėmis sunaudojama bent 400 litrų alyvos tai sutaupoma 1000 Eurų.
Papildomai, tai labai patogu, nes sandėlyje nuolat galima laikyti reikalingą alyvos kiekį. Kaip taisyklė tai sutaupo apie 1 valandą per savaitę, kurią galimą skirti reikalingoms paslaugoms teikti ir papildomai uždirbti.

Suteikia privalumų ruošiant atliekas perdirbimui. Atliekų talpos daugiau niekada nebus nuolat užpildytos didelėmis plastiko pakuotėmis, o kartoninės dėžės yra lengvai sulankstomos.
Pagaliau, tai yra profesionalu. Klientai puikiai mato tvarkingai lentynose sudėtas įvairių alyvų skirtingų klampumų pakuotes.


Mobil Boxx Video
https://www.youtube.com/watch?v=qFK45rkiaJ8  

Mobil Boxx alyvos ir tepalai

https://etepalai.lt/mobil-boxx


UAB P. Markevičius ir Ko
Islandijos pl. 217-11, LT-49165, Kaunas, Lietuva

Darius Šeštakauskas
Tepimo produktų inžinierius
Mob. +370 687 75621
El.p. techDesk@pmarkevicius.lt


etepalai.lt
Teisinga alyva, teisingoje vietoje, teisingu laiku!