Mobil 1 ESP LV 0W-30     Pirkti


Rekomenduojama naudoti BMW automobiliams, kur alyvos specifikacijų reikalavimai yra:


BMW Longlife 12FE

Mobil 1 ESP LV SAE 0W-30 - pažangi visiškai sintetinė žemo peleningumo variklio alyva, specialiai sukurta užtikrinti nepriekaištingą BMW variklių našumą. Mobil 1 ESP LV SAE 0W-30 alyva specialiai sukurta užtikrinti išskirtinę švarą, apsaugą nuo variklio detalių dėvėjimosi ir bendrą veiksmingumą. Prailgina intervalus tarp alyvos keitimų, sumažina alyvos ir kuro sunaudojimą.

Mobil Super 3000 Formula V 5W-30     Pirkti


Rekomenduojama naudoti BMW automobiliams, kur alyvos specifikacijų reikalavimai yra:


BMW Longlife 04

Aukšto veiksmingumo alyva, kuri skirta naudoti daugeliui vokiškų automobilių su benzininiais ir dyzeliniais varikliais ar/ir DPF filtrais. Mobil Super 3000 Formula V SAE 5W-30 alyva rekomenduojama įvairiems vokiškų automobilių varikliams. Ši alyva yra žemo peleningumo, tinkama benzininiams varikliams su katalitiniu konverteriu ir dyzeliniams varikliams su suodžių filtru. Skirta variklių, atitinkančių naujausius aplinkos taršos reikalavimus, veikimo prailginimui ir efektyvaus dujų išmetimo sistemų darbo užtikrinimui.

 

* Norėdami sužinoti apie savo automobilio gamintojo rekomenduojamos alyvos klampos laipsnį ir specifikacijas, visuomet paskaitykite transporto priemonės tepimo produktų rekomendacijas ir vartotojo instrukcijas.

 

etepalai.lt
Teisinga alyva, teisingoje vietoje, teisingu laiku!