Mobil 1 ir Bentley gamyklinė partnerystė, gamyklinis alyvos užpildymas.

Mobil 1 ™ patobulinta visiškai sintetinė variklinė alyva yra pasirinkta gamykliniams techniniams užpildymams „Bentley“ modeliams. Gamyklinis alyvos užpildymas vykdomas šiems modeliams:

• Continental Flying Spur
• Continental GT
• Continental GTC
• Mulsanne

Vienas iš prestižiškiausių prabangių automobilių pasaulyje, kiekvienas „Bentley“ automobilis paliekantis gamybos liniją turi puikų neprilygstamo patogumo, stiliaus ir našumo balansą. Pažangus Mobil 1 visiškai sintetinis tepalas yra gyvybiškai svarbus komponentas, suteikiantis „Continental Flying Spur“, „Continental GT“, „Continental CTC“ ir „Mulsanne“ variklių našumą.

„Bentley Motors“ ir „Mobil 1“ komanda daugiau nei dešimtmetį dirbo kartu, užtikrindami, kad varikliai, varantys šiuos prestižinius automobilius, galėtų užtikrinti nepriekaištingą efektyvumą ir nuolat viršytų visus eksploatacinius reikalavimus. Siekdami bendro meistriškumo, kelerius metus trukusių bendrų tyrimų ir plėtros rezultatai buvo aukštos specifikacijos tepalas, galintis veikti esant dideliam slėgiui ir atlaikyti kraštutinę temperatūrą.


Pažiūrėkite, kaip "Mobil 1" komanda ir „Bentley Motors“ bendradarbiauja nustatant naujus standartus, ir išgirskite „Powertrain Engineering“ direktoriaus Paulo Williamso paaiškinimus, kodėl „Bentley pasirinko „Mobil 1“ kaip technologinį strateginį partnerį.


Sužinokite daugiau, spauskite nuorodą.


etepalai.lt

Teisinga alyva, teisingoje vietoje, teisingu laiku!