Keturi būdai, kaip efektyviai prižiūrėti statybinę techniką, kelių priežiūros ir kelių tiesimo mašinų įrangą.

Kelių tiesimo, statybinės technikos OEM pagrindiniai gamintojai: Caterpillar, Doosan, Komatsu, Hitachi, XCMG , Sany, Volvo CE, Vogele, Liebherr, Wirtgen, Hamm, Bomag, Ammann.

1. Padidinkite kasdienių darbo operacijų efektyvumą pasirinkdami naudoti Mobil tepimo produktus.

Tepimas atlieka svarbų vaidmenį jūsų statybinės technikos versle. Ir tai gali būti sudėtinga. Visų rūšių statybinė įranga veikia užterštoje ir atšiaurioje aplinkoje, todėl sėkmingam eksploatavimui reikia teisingo įrangos tepimo. Štai kodėl visame pasaulyje statybų parko vadovai, norėdami padidinti efektyvumą ir užtikrinti, kad jų įranga veiktų nepriekaištingai ir tarnautų ilgai, renkasi kokybiškas Mobil alyvas ir tepalus.

Vienas iš būdų yra konsolidavimas: sumažinkite savo sandėlio alyvų ir tepalų atsargas.

Atsisakykite tepimo sudėtingumo, kuris turi įtakos sąnaudoms, klaidoms, našumui ir įrangos veikimo laikui. Išvenkite nuostolių sumažindami savo tepimo produktų inventorių. Naudodami gerai prižiūrimą įrangą ir supaprastintą tepimo programą, jūsų komanda gali būti efektyvesnė, kad projektai vyktų pagal tvarkaraštį. Mūsų tiekiami Mobil tepalai gali užtikrinti aukšto lygio našumą ir apsaugą visai jūsų turimo parko įrangai.

Pereikite nuo sudėtingo prie supaprastinto tepimo. Sužinokite ir išbandykite Mobil tepimo produktų privalumus.

Supaprastinta tepimo programa
• Padidina įrangos veikimo laiką
• Išlaiko optimalų darbų atlikimo grafiką
• Pagerina darbo jėgos efektyvumą

Sudėtinga tepimo programa
• Sukelia įrangos prastovas
• Sukuria neefektyvią inventorizacijos praktiką
• Padidina netinkamų produktų naudojimo riziką

2. Pasinaudokite pažangia Mobil tepimo technologija.

Mobil tepimo technologija parodė patikimą našumą tiek laboratorijoje, tiek realiose darbo sąlygose. Statybos rangovams technologiškai pažangios tepimo formulės gali padėti lengviau pasiekti daugiau privalumų, įskaitant:

• Geresnis statybos, kelių priežiūros mašinų našumas
• Sumažintos priežiūros išlaidos
• Prailgintas įrangos tarnavimo laikas
• Sumažintos degalų sąnaudos
• Ilgalaikė įrangos apsauga

Našumas: naudokite kokybiškas alyvas ir tepalus.

Tinkamų tepimo produktų pasirinkimas ir efektyvios priežiūros programos vykdymas gali padėti padidinti įrangos našumą ir sumažinti poveikį aplinkai. Štai keletas pavyzdžių, kaip Mobil produktai gali jums pagelbėti:

• Variklio alyvos, mažinančios trintį ir ilgiau tarnaujančios, gali palaikyti degalų taupymo potencialą, padidinti eksploatacinį efektyvumą, sumažinti bendras alyvos sąnaudas ir sumažinti poreikį šalinti atidirbtos alyvos atliekas;
• Pavarų dėžės alyvos, užtikrinančios veiksmingą įrangos apsaugą, sumažina poreikį keisti dalis;
• Tepalai, saugantys nuo dėvėjimosi ir atsparūs išplovimui, padeda sumažinti darbo vietos užteršimo riziką;
• Greitai darbinę temperatūrą pasiekiančios hidraulinės alyvos gali sumažinti degalų sąnaudas ir išmetamą teršalų kiekį į aplinką.

3. Pasirinkite aukščiausios kokybės paslaugas, skirtas jūsų verslui augti.
Mes galime suteikti ekspertų patarimų, kad jūs galėtumėte kuo geriau išnaudoti savo įrangą. Su mūsų pasaulinio lygio techniniais inžinieriais, puikios techninės pagalbos paslaugomis, galite sumažinti išlaidas ir padidinti našumą, pagerindami tepimo programos valdymą savo įmonėje.

Techninio inžinieriaus paslaugos.

Mūsų patyrusi inžinierių komanda siūlo:
• Tepimo produktų taikymo ir trikčių šalinimo patirtis
• Statybos-kelių įrangos ir tepimo sistemų priežiūros gaires
• Alyvos ir tepalų parinkimą, padedantį pasiekti jūsų tikslus, susijusius su sauga, aplinkos priežiūra ir įrangos darbo efektyvinimu.

Techninė pagalba ir produktų taikymo patirtys.

Mūsų technikos ekspertų komanda teikia:
• Konsultacijas telefonu arba internetu
• Patarimus padedančius įveikti sunkiausius iššūkius
• Taikymo sritis padedančias optimizuoti produktų atsargas

„Mobil Serv℠“ tepimo alyvų ir tepalų analizė.

Mūsų pažangios tepimo produktų analizės programos apima:
• 27 skirtingi matavimai, padedantys stebėti tepimo alyvos ir įrangos būklę bei išvengti gedimų ir brangaus remonto
• „Scan-and-go“ termovizoriaus technologija, leidžianti greičiau ir lengviau pateikti atsakymus klientui
• Išsamios ataskaitos ir santraukos, padedančios įvertinti tepimo alyvą ir įrangos veikimą, darbines alyvos temperatūras.

4. Pasirinkite suasmenintą įrangos tepimo sprendimą.

Skirtingi statybinės technikos parkai turi skirtingus poreikius. Mes teikiame individualų savo klientų palaikymą. Novatoriškas priežiūros metodas buvo sukurtas siekiant padėti jums pasiekti verslo tikslus. Nesvarbu, kokios rūšies įranga yra jūsų parke, mes galime padėti jums įtvirtinti jūsų tepimo programą ir padidinti turimos įrangos našumą. Dėl OEM tepimo reikalavimų ir alyvos keitimo skaitykite informaciją technikos priežiūros vadove, vadovaukitės aptarnavimų intervalais būtent jūsų turimai transporto priemonei ar įrangai. Tai tiesiog pagrindinis, plačiai taikomas pradinis taškas parenkant teisingus produktus.


Mobil alyvos ir tepalai sunkiajam transportui, įrangai ir statybinei bei kelių priežiūros technikai.

 Mobil alyvos ir tepalai


Top 10 didžiausių pasaulio įrangos gamintojų sąrašas.

1. „Caterpillar Inc“ | JAV „Caterpillar Inc.“, kurios būstinė yra Ilinojaus valstijoje, JAV, yra didžiausių pasaulyje statybinės įrangos gamintojų sąraše, užimanti 13% rinkos. Įmonė gamina, parduoda ir parduoda statybos ir kasybos įrangą, dyzelinius ir gamtinių dujų variklius, pramonines dujų turbinas, taip pat dyzelinius elektrinius lokomotyvus. „Caterpillar“ sunkiosios įrangos gamybos linijoje yra daugiau nei 300 mašinų, įskaitant ekskavatorius, hidraulinius kasimo kastuvus, ratinius krautuvus, tankintuvus, ekskavatorinius krautuvus ir buldozerius. Nors dauguma „Caterpillar“ sunkiųjų mašinų yra pagamintos Vidurio Vakaruose, kai kurios kitos bendrovės gamyklos yra Kinijoje, Brazilijoje ir Rusijoje. „Caterpillar“ buvo įkurta Kalifornijoje 1925 m. Balandžio 15 d. Ji buvo žinoma kaip „Caterpillar Tractor Company“ iki 1986 m., kai pervadino į „Caterpillar Inc.“. 2020 metais bendrovė pardavė 24,8 milijardo dolerių vertės mašinų, palyginti su 32,88 milijardo dolerių 2019 m.

2. Komatsu | Japonija „Komatsu Limited“ yra japonų įmonė, gaminanti statybos ir kasybos įrangą, taip pat komunalinę įrangą (kompaktiškas mašinas), pramonės mašinas ir miško mašinas. „Komatsu“ yra antras pagal dydį pasaulyje statybos ir kasybos įrangos gamintojas, nors Japonijoje ir Kinijoje bendrovė užima didesnę rinkos dalį nei „Caterpillar“. „Komatsu“ yra gana populiarus dėl savo ekskavatorių asortimento - nuo mini ekskavatorių iki galingesnių didelių kasybos ekskavatorių. Įmonė, kurios būstinė yra Minate, Tokijas, Japonija, yra pavadinta Komatsu miesto, Ishikawa prefektūros, vardu, kur ji buvo įkurta 1921 m.
„Komatsu“ 2020 metais pardavė 19,9 mlrd. Dolerių vertės įrangos, palyginti su 23,29 mlrd. USD 2019 m.
Bendrovė turi gamyklas Japonijoje, JAV, Jungtinėje Karalystėje, Vokietijoje, Kinijoje, Indijoje, Švedijoje, Rusijoje, Italijoje, Brazilijoje, Indonezijoje, Norvegijoje, Tailande, Kanadoje ir Meksikoje.

3. XCMG | Kinija „Xuzhou Construction Machinery Group“ (XCMG) yra Kinijos civilinės inžinerijos mašinų gamintoja. Ji, be kita ko, gamina kelių ritinius, krautuvus, barstytuvus, maišymo mašinas, kranus, gaisro gesinimo transporto priemones ir kuro bakus. XCMG yra didžiausia statybinės įrangos tiekėja Kinijoje. 2020 m. „XCMG“ pardavė 15,1 milijardo dolerių vertės įrangą, o tai yra daugiau nei 11,16 mlrd. JAV dolerių 2019 metais.

4. Sany | Kinija
„Sany Heavy Industry Co., Ltd.“ yra ketvirta pagal dydį pasaulyje statybinės įrangos gamintoja ir pirmoji iš savo pramonės šakų Kinijoje, patekusi į „FT Global 500“ ir „Forbes Global 2000“ reitingus. Įsikūrusi Čangšos mieste, Kinijoje, „Sany“ yra žinoma dėl savo betoninių mašinų, dėl kurių ji pasaulyje užima pirmąją vietą. Ji taip pat yra pagrindinis ekskavatorių ir ratinių krautuvų tiekėjas. Šiuo metu „Sany“ valdo 25 gamybos bazes visame pasaulyje, o užjūrio gamyklos yra JAV, Vokietijoje, Indijoje ir Brazilijoje. Kinijoje bendrovė pastatė šešis pramoninius parkus Pekine, Čangšoje, Šanchajuje, Šenjane, Kunšane ir Urumčiuose. „Sany“ produktai yra visame pasaulyje pripažįstami dėl savo vertės ir ilgaamžiškumo. 2020 metais bendrovė pardavė už 14,4 milijardo dolerių vertės statybinę įrangą, o tai yra daugiau nei 10,95 mlrd. 2019 metais.

5. Zoomlion | Kinija. Kinijos įmonė „Zoomlion“, kuri 2020 m. Buvo dešimtojoje vietoje pagal 2019 m. Geltonosios lentelės dešimtuką 10 geriausių pasaulio sunkiųjų įrenginių gamintojų, pakilo į 5 poziciją.
Įmonė gamina daugybę sunkiųjų mašinų, įskaitant ekskavatorius, buldozerius, privažiavimo įrangą, su betonu susijusius gaminius ir gręžimo įrenginius. 2008 m. „Zoomlion“ įsigijo CIFA, vieną didžiausių pasaulyje betono mašinų gamintojų, sandoriu, kuris tuo metu buvo užfiksuotas kaip didžiausias Kinijos bendrovės įsigijimas Europoje. 1992 m. Įkurta bendrovė 2020 m. Pardavė 9,4 mlrd. JAV dolerių vertės sunkiosios technikos, o 2019 m. - 6,27 mlrd.

6. „Deere & Company“ | JAV. Pagrindinė būstinė yra Moline, Ilinojaus valstijoje, „Deere & Company“ yra amerikiečių įmonė, gaminanti žemės ūkio, statybos, miškininkystės mašinas ir dar daugiau pagal „John Deere“ prekės ženklą. „Deere & Company“ prieš 184 metus, 1837 m., Įkūrė amerikiečių kalvis ir gamintojas John Deere. Jo logotipas, kuriame yra šuoliuojančio elnio atvaizdas, „Deere & Company“ naudojamas daugiau nei 155 metus. 2019 metais „Deere & Company“ buvo įtraukta į 97 vietą „Fortune 500 America“ reitinge. Įmonėje dirba apie 67 000 darbuotojų, iš kurių pusė yra JAV ir Kanadoje.

7. „Volvo CE“ | Švedija. „Volvo Construction Equipment“, Švedijos automobilių gamintojos „Volvo“ statybinės įrangos dalis, yra viena populiariausių statybinės įrangos tiekėjų pasaulyje. Įmonė kuria, gamina ir parduoda įrangą, susijusią su statybomis susijusioms pramonės šakoms, įskaitant sunkvežimius, kasybos ir statybines mašinas. „Volvo CE“ daugiausia specializuojasi statybinės technikos srityje ir siūlo produktus bei paslaugas daugiau nei 140 šalių. Siūlomos mašinos apima tankintuvus, trinkeles ir krautuvus. „Volvo CE“ siūlo platų įrangos asortimentą, įskaitant greiderius, užpakalinius kaplius, hidraulinį ekskavatorių, ratinius krautuvus, trinkeles, asfalto tankintuvus ir šarnyrinius vilkikus. Įmonė valdo gamybos įrenginius Švedijoje, Kinijoje, Vokietijoje, Škotijoje, JAV, Brazilijoje, Indijoje, Rusijoje, Škotijoje, Prancūzijoje ir Korėjoje.
2020 metais „Volvo CE“ pardavė 8,8 milijardo dolerių vertės įrangą, palyginti su 9,38 milijardo dolerių 2019 m.

8. „Hitachi“ statybos mašinos | Japonija. „Hitachi Construction Machinery Company“ yra japonų statybinės technikos gamintojas, kurio specializacija yra įvairių statybinių ir transportavimo mašinų bei kitų mašinų ir prietaisų gamyba, pardavimas ir aptarnavimas. „HCM“, įkurta 1970 m. Kaip „Hitachi Group“ dukterinė įmonė, nuėjo toli nuo savo kuklios pradžios, kaip elektros remonto dirbtuvė, kurią 1910 m. Įkūrė Namihei Odaira.
Šiandien „Hitachi“ (japoniškai „saulėtekis“) yra žinoma dėl savo įrangos asortimento, pavyzdžiui, ekskavatorių, vikšrinių kranų, ratinių krautuvų, lengvos tankinimo įrangos ir savivarčių. HCM valdo gamyklas Šiaurės Amerikoje, Pietų Amerikoje, Europoje ir Azijoje. 2020 metais ji pardavė 8,5 mlrd. JAV dolerių vertės sunkiosios technikos, o tai sumažėjo nuo 8,99 mlrd.

9. „Liebherr Group“ | Vokietija
„Liebherr Group“ yra populiarus sunkiosios įrangos tiekėjas Europoje. Įmonė, kurią 1949 m. Įsteigė Hansas Liebherris Badene-Viurtemberge, Vokietijoje, gamina platų ekskavatorių, kranų, ratinių krautuvų, teleskopinių krautuvų ir buldozerių asortimentą. „Liebherr“ LTM 11200 yra galingiausias kada nors pastatytas mobilusis kranas. Vokietijos įmonė taip pat gali pasigirti ilgiausia pasaulyje teleskopine strėle, kuri tęsiasi iki 100 metrų. Mašina pastatyta ant dvigubos kabinos sunkvežimio ir gali pakelti 1200 tonų.
Bendrovė, kuri vis dar priklauso „Liebherr“ šeimai, 2019 m. pardavė mašinų už 8,57 milijardo dolerių.

10. „Doosan Infracore“ | Korėja. „Doosan Infracore Co., Limited“ yra Korėjoje įsikūrusi tarptautinė įmonė, daugiausia užsiimanti sunkiosios statybos įrangos gamyba ir platinimu. Bendrovė visame pasaulyje žinoma dėl savo našių ekskavatorių, ratinių krautuvų, šarnyrinių savivarčių, kompaktiškų krautuvų ir mini kasimo mašinų. 2018 m. Sausio 1 d. „Doosan“ reorganizavo savo veiklą Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje, perėmusi „Doosan Heavy“ kontrolę iš „Doosan Bobcat“ į „Doosan Infracore“. Pamaina turėjo leisti kiekvienam iš dviejų padalinių sutelkti dėmesį į savo pagrindinių kompetencijų stiprinimą, o tai yra kompaktiška „Doosan Bobcat“ įranga ir sunki žemės kasimo įranga „Doosan Infracore“. „Doosan“ 2019 metais pardavė įrangą už 6,69 mlrd.


Susisiekite esant poreikiui dėl techninių konsultacijų tepimo klausimais.
Darius Šeštakauskas
Tepimo produktų inžinierius
Mob. +370 687 75621
El.p. techDesk@pmarkevicius.lt
UAB P. Markevičius ir Ko
Islandijos pl. 217-11, LT-49165, Kaunas, Lietuva


etepalai.lt
Teisinga alyva, teisingoje vietoje, teisingu laiku!