"Formulė 1" - "Mobil 1" ir "Red Bull Racing" partnerystė

"Mobil 1" alyvos prekės ženklas yra oficialus „Red Bull Racing“ technologinis partneris. "Mobil 1" tiekia F1 lenktynių komandai alyvas ir suteikia pasaulinio lygio inžinerinę paramą visų lenktynių sezono metu.

Podiumui sukurta partnerystė
Maxas Verstappenas ir Checo Perezas žino, kad "Mobil 1" tepalai padeda sumažinti trintį ir judančių detalių susidėvėjimą. Ką jiems tai reiškia? Suteikia daugiau pasitikėjimo lenktynių automobiliu, suteikia papildomos galios, didesnį variklio patikimumą trasoje ir daugiau galimybių pasiekti podiumą.

Komanda
„Red Bull Racing“ yra viena sėkmingiausių komandų per pastarąją „Formulės 1“ istoriją, per pastaruosius 15 metų laimėjusi 62 „Formulės 1“ Grand Prix lenktynes, 4 vairuotojų ir 4 konstruktorių pasaulio čempionatus.
Didelės žinios ir kompetencija, reikalinga sėkmei „Grand Prix Racing“ lenktynėse, puikiai dera su "Mobil 1" komandos požiūriu: tai aiškus mąstymas, išsamūs tyrimai ir bendros technologijų bei kūrybiškumo pastangos.

Ar kada susimąstėte, ką jaučia pilotai patirdami 5 G traukos jėgas?
Naujausias „Formulės 1“ lenktynių sezonas visuomet atneša naujų iššūkių. Platesnės padangos + daugiau aerodinaminės jėgos = daugiau greičio, daugiau G ir daugiau krūvio bei streso vairuotojams. O tai reiškia, kad vairuotojai Maxas Verstappenas ir Checo (Sergio) Perezas turi būti stipresni, kad atlaikytų padidėjusius fizinius krūvius kiekvienų lenktynių metu.

"Formulės 1" lenktyninio automobilio variklio apsukos gali siekti 15 000 aps / min. Turbo variklio variklinė Mobil 1 alyva atlaiko iki 120 laipsnių Celsijaus temperatūrą, o pilotai pavarų dėžę per varžybas perjungia pavaras iki 4000 kartų. "Mobil 1" tepa ir atvėsina daug judančių automobilio dalių, atlaiko variklio jėgas, apsaugo nuo įtempių, kuriuos sukelia automobilis, kurio bendra galia yra didesnė nei 900 arklio galių (AG).

„Mobil 1“ yra legendinis „Formulės 1“ prekės ženklas. Daugiau nei 30 metų partnerystė suteikia mums unikalią galimybę pasinaudoti pasaulinės klasės „ExxonMobil" patirtimi.
-sako Christianas Horneris, „Red Bull Racing“ komandos vadovas.


etepalai.lt
Teisinga alyva, teisingoje vietoje, teisingu laiku!