„ExxonMobil Chemical“ pristato naujos kartos PAO bazinę alyvą.

„ExxonMobil Chemical“ paskelbė sukūrusi naujos kartos polialfaolefinų (PAO) bazinę alyvą, užtikrinančią ypatingai žemą klampumą, žemą lakumą, pagerintą kuro taupymą ir energijos efektyvumą.

Naujojoje SpectraSyn™ MaX bazinėje alyvoje naudojama unikali PAO struktūra, suteikianti žemą klampumą, o taip pat pagerintas ar panaudotas kitas svarbias savybes:

• mažas lakumas mažesniam alyvos sunaudojimui;
• puikios savybės žemoje temperatūroje optimaliam veiksmingumui;
• pagerintas atsparumas oksidacijai geresnei variklio švarai ir ilgesniems alyvos veikimo intervalams;
• geresnis tepimas ir mažesnė vidinė trintis didesniam energijos efektyvumui;
• aukštesnė pliūpsnio temperatūra pagerintam saugumui.

Automobilių gamintojai yra nuolat verčiami gerinti savo transporto priemonių energijos naudojimo efektyvumą ir degalų taupymą. Ultra žemo klampumo variklio alyva ir elektrinės transporto priemonės (EV) važiuoklės skysčiai yra efektyvūs būdai padėti pasiekti tuos tikslus.

„ExxonMobil“ vertinimu įvairios sudėties 0W-12 ir 0W-8 klampumo alyvos su SpectraSyn MaX bazine alyva degalų taupymo testuose pasirodė geriau nei alternatyvios alyvos. Kompanija tvirtina, kad SpectraSyn MaX užtikrino visapusišką veiksmingumą įvairiuose variklių testuose, nuo degalų taupymo ir ilgaamžiškumo iki švaros.
„ExxonMobil“ tvirtina, kad SpectraSyn MaX bazinė alyva suteikia papildomą naudą, nes gali pasiūlyti vieną skystį, kuris tepa, aušina ir visiškai tenkina šiuolaikinių elektrinių transporto priemonių (EV) projektų, su integruotais elektroniniais moduliais, poreikius.

SpectraSyn MaX taip pat suteikia geresnį atsparumą oksidacijai ir mažesnio vidinės trinties koeficiento ir sukimo momento praradimo dėka pagerina EV automobilių energetinį efektyvumą bei praplečia jų galimybes.


etepalai.lt
Teisinga alyva, teisingoje vietoje, teisingu laiku!