etepalai, tai ne tik prekyba internetu, bet ir didmeninė prekyba alyvomis ir tepalais. Tiekiame Mobil prekinio ženklo alyvas ir tepalus automobiliams ir pramonės įmonėms visoje Lietuvoje.

UAB P. MARKEVIČIUS IR KO vienintelis oficialus Mobil produktų atstovas Lietuvoje.


Atstovaujame ExxonMobil prekinius ženklus: Mobil 1, Mobil Super, Mobil Delvac, Mobil SHC, Mobil Grease. Didmeninė ir mažmeninė prekyba alyvomis ir tepalais nuo 1997m.

Mobil tepimo produktų asortimentas:

LENGVŲJŲ AUTOMOBILIŲ VARIKLIŲ ALYVOS IR TEPALAI


Mobil 1 alyvos rekomenduojamos daugelio žinomų automobilių gamintojų:
Aston Martin, Audi ABT, Bentley, Corvette, McLaren, Mercedes-AMG, Nissan-GTR, Porsche.
Daugiau kaip 70 įvairių automobilių gamintojų modelių vykdomas pirminis Mobil 1 alyvos gamyklinis užpylimas.

SUNKVEŽIMIŲ IR KOMERCINIŲ AUTOMOBILIŲ ALYVOS IR TEPALAI


Mobil Delvac prekinis ženklas, visame pasaulyje pripažintas lyderis sunkiojo ir komercinio transporto segmente. Mobil Delvac alyvas pasirinko daugelis pirmaujančių OEM sunkvežimių gamintojų. Mobil Delvac alyvos padeda apsaugoti transporto priemones nuo prastovų ir padeda klientams taupyti logistikos kaštus. Nuo Mobil Delvac alyvos gamybos pradžios ji tapo pripažintu rinkos lyderiu. Dar 1913 metais buvo pasirašytos bendradarbiavimo sutartys su pagrindiniais sunkvežimių variklių gamintojais.

ŽEMĖS ŪKIO TECHNIKOS ALYVOS IR TEPALAI


Nesvarbu, ar Jūs vairuojate Claas, John Deere, JCB, Deutz-Fahr, Case, New Holland, Massey Ferguson, Same, Lamborghini, Fendt, Valtra, Zetor ar kito gamintojo agrotechniką, visiems Jūsų poreikiams patenkinti mes pasiūlysime Mobil tepimo produktus. Mobil Delvac, Mobilfluid 426, Mobilfluid 428, Mobil DTE, Univis N, Nuto H, Mobilgrease - tepimo produktai, kurie atitinka ir viršija OEM gamintojų reikalavimus, todėl suteikia Jūsų traktoriui ar kombainui maksimalų patikimumą.

PRAMONĖS ĮRENGIMŲ ALYVOS IR TEPALAI


Mobil inžinieriai, chemikai ir įrangos gamintojai - bendradarbiaudami įsigilina į originalios įrangos gamintojų naujausias tendencijas ir keliamus reikalavimus alyvų ir tepalų gamintojams. Taip Mobil sukuria ir ištobulina efektyvias receptūras, tepimo alyvas bei tirštus tepalus, išskirtinius ir subalansuotus tepimo produktus šių dienų įrangai.

ALYVOS ANALIZĖ


Jūsų verslo gyvybingumo stebėjimas. Siūlome techninę paslaugą - Mobil Serv℠ alyvos mėginių tyrimus, kurie padeda optimizuoti įrengimų darbo ciklo laiką. Tai nedidelė investicija, prailginsianti alyvos keitimo intervalus, nesibaiminant dėl tepimo sąlygų.


PAPILDOMOS TEIKIAMOS PASLAUGOS KLIENTAMS

Inžinieriaus techninė pagalba


Techninis inžinierius, turintis daugiametę patirtį, suteiks reikiamas konsultacijas apie alyvas ir tepalus. Mūsų tikslas suteikti geresnį supratimą apie gaminamus tepimo produktus ir padėti pagal kliento poreikius teisingai pasirinkti tinkamas alyvas ir tepalus.

Termovizijos paslaugos


Jums rūpi Jūsų įranga? Net jeigu Jūs jau naudojate sintetines alyvas, tai dar nereiškia, kad nėra jokių galimybių pagerinti įrangos apsaugos, sumažinti energijos suvartojimo ar padidinti gamybos našumo. Atliksime Jūsų įrangos termo nuotraukas savo prietaisu ir pateiksime ataskaitą bei rekomendacijas, kaip pagerinti esamą situaciją.

Techniniai mokymai 


Mums svarbu pasidalinti savo žiniomis apie alyvas ir tepalus, produktų specifikacijas, teisingą tepalų sandėliavimą bei panaudojimą. Profesionalumas ir techninės žinios apie alyvas bei tepalus leidžia mums organizuoti techninius mokymus, kurie klientams bei partneriams suteikia žinių bei pasitikėjimo.

Alyvų ir tepalų mėginių analizė


Padidinkite savo įmonės produktyvumą – pasinaudokite Mobil Serv℠ alyvos mėginių tyrimais, kurie padeda optimizuoti įrengimų darbo ciklo laiką. Tai nedidelė investicija, prailginsianti alyvos keitimo intervalus, nesibaiminant dėl tepimo sąlygų, bei sutaupysianti įrangos aptarnavimo kaštus.

Produktų pristatymas visoje Lietuvoje


Savo klientams užtikriname lankstų ir kokybišką pristatymo paslaugų lygį per 24 val.

Kuriame pridėtinę vertę klientams, tiekiame Mobil prekinio ženklo alyvas ir tepalus automobiliams ir pramonės įmonėms visoje Lietuvoje.


KONTAKTAI

Mobil alyvų ir tepalų didmeninė prekyba
UAB P. Markevičius ir Ko
Islandijos pl. 217-11, LT-49165, Kaunas, Lietuva
Tel. +370 37 407 999
El.p. didmena@etepalai.lt 
etepalai - internetinė alyvų ir tepalų parduotuvė www.etepalai.lt 


etepalai.lt
Teisinga alyva, teisingoje vietoje, teisingu laiku!